lunes, 25 de junio de 2012


Resum de l'assemblea de docents de música, plàstica i tecnologia.

A dia 19 de juny de 2012 ens reunim els companys de Musica, Plàstica i Tecnologia.
Els punts tractats durant l'assemblea són els següents:

-Dues companyes de Tecnologia han vingut en representació i surt el tema de si s'uneixen o no a nosaltres com a Plataforma. Hi ha alguna veu discordant, perquè no acaba de veure la unió artística amb ells però majoritàriament tothom esta d'acord que sí, ja que tenim reivindicacions comunes. Podem funcionar en conjunt i puntualment també per separat.
-S'informa als presents que s'ha estat mirant de formar una associació de docents de dibuix i que Marisa Fuster i Mar Martí, s'han posat en contacte amb l'associació de la Rioja per demanar-los informació i permís per utilitzar els seus estatuts. Es comenta aquest tema i es decideix deixar-lo per més endavant. Finalment es crea una plataforma, la qual el seu nom serà PLATAFORMA CREA.

-Es tracta el tema del logotip de la plataforma i Alfons Sard el penjarà al facebook per a que la gent pugui opinar. Es comenta que tal vegada emprar el mateix logotip de CREA que ja existia pot dur a confusions.
- Es decideix donar entrada al registre de nou, per demanar reunió amb els de Planificació. Aquesta vegada com a docents de Música, Dibuix i Tecnologia.
- Per poder treballar dintre de la Plataforma còmodament es decideix crear diferents comissions de treball:
  • Elaboració d'un manifest : Eva Pasqual i Pere Vicenç
  • Recollida de signatures de gent coneguda per recolzar-nos : Beatriz Polo, Alfons Sard
  • Realització d'un vídeo a partir dels enregistraments fets la nit del 15 de juny a “No apagueu la llum de l'art”: Beatriz Polo, Neus Marroig i Jordi Pallarès.
  • Redacció d'un escrit per dur a premsa: Karmele, Marisa Fuster, Mar Martí, Ester Micó.
  • Preparació de la reunió amb María de las Mercedes Celeste Palmero com a cap de la Direcció General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives: Karmele, Alfons Sard, Mar Martí, Joan Carles i Ester Micó.
- Cada comissió farà feina per separat i a la propera reunió es comentarà el treball fet per cadascuna d'aquestes.

-El representant de CCOO (que ens han cedit l'aula) recomana participar a plataformes ja fetes com pot ser la de l'embut i que ens posem a la seva disposició, ja que hi ha molts grups fets i ens hauríem de mobilitzar tots plegats, amb el nostre logo, disfressats. També explica en que hi ha un flash mob el dimecres 27 de juny a les 19:00 h. davant el Consolat de Mar i que participem com a Plataforma, i informa que aquest dia es recolliran les signatures en contra de les retallades a educació.

- Es tracta el tema de realització d'un escrit per dur a premsa i es demana si qualque present té contactes amb periodistes o el món de la comunicació.

- Es comenta que el tema més important, és el de la realització del vídeo o acció per a la nit de l'Art, ja que Alfons Sard s'ha posat en contacte amb Paco Espinosa, president de l'AAVIB i que esta pendent de saber si seran els nostres interlocutors amb les galeries aquesta nit i hem de començar a treballar perquè no queda tan de temps.
-Una vegada finalitzada la reunió, cada comissió treballa per separat per poder coordinar-se.
Per aquest fet es prenen els següents ACORDS:
-Cada comissió farà feina per separat la vinent setmana i a la propera reunió comentaran el treball realitzat.
Totes aquestes propostes queden pendents d’anar realitzant-se poc a poc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario